Blije këtë produkt
1000 Lekë
Të dashur klientë ju informojmë se shporta është momentalisht e çaktivizuar për shkak të disa përmirësimeve në sistem.
Faleminderit për mirëkuptimin!

1000 Receta gatimi ( Botuar nga: EDFA në 2008 )

Autori:  Evgjeni  Harizi

Ky libër do t’u vijë në ndihmë amvisave që janë mjeshtre në gatim, duke u kujtuar gatimet shqiptare dhe në veçanti familjeve të reja të cilat do të mësojnë gatimet e amvisave të vjetra. Libri do t’u vijë në ndihmë familjeve të reja dhe do të jetë një këshillues për restorante e gjelltore, për të përgatitur ushqime të shijshme dhe me vlera ushqyese, sidomos në gatimet tona tradicionale. Në këtë libër, në çdo kapitull, janë shtuar mjaft asortimente, si:supat, perimet, gatimet me peshk etj. Në këtë botim ka një kapitull të veçantë për pijet e nxehta e të ftohta, si: lëngje, koktejle, ponç etj. sigurisht të përshtatura për në familje. Për t’u ardhur në ndihmë amvisave ka dhe një kapitull për pastiçerinë në mënyrë që amvisat të kenë një libër të përgjithshëm për gatimin në familje

Çmimi: 1000 Lekë
Blije këtë produkt
1000 Lekë
Të dashur klientë ju informojmë se shporta është momentalisht e çaktivizuar për shkak të disa përmirësimeve në sistem.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: EDFA (2008)
  • Botuar në: 2008
  • Gjuha e publikimit: Kroatisht
  • ISBN-10: 99943-644-3-X
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 516
  • Përmasat e librit: 168 x 232 x 24 mm
  • Pesha: 780 g

Njihu me Autorin

Evgjeni  Harizi -

Evgjeni Harizi lindi në Pojan të Fierit më 1939. Studimet e larta i kreu pjesërisht në Rusi dhe më pas në Universitetin e Tiranës në vitin 1963 si Inxhiniere Teknologe e Ushqimit Social. Pas emërimit në Ndërmarrjen e Ushqimit Social në Tiranë, ku punoi disa vjet si teknologe vazhdoi si pedagoge në ...

Më shumë rreth autorit
 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania