Faqja e autorit

Anthony William


Anthony William ka lindur me aftësinë unike që të bisedojë me një Shpirt Suprem, i cili e furnizon me informacione shumë të sakta dhe të jashtëzakonshme për shëndetin, që shpesh janë avangardë për kohën. Që nga mosha katërvjeçare, kur tronditi familjen me lajmin se gjyshja e tij vuante nga kanceri në mushkëri (diagnozë që shumë shpejt u konfirmua nga mjekët), Antoni e ka përdorur aftësinë e tij për të "skanuar" sëmundjet e njerëzve dhe për t'u treguar atyre se si të rikuperojnë shëndetin. Saktësia e tij e pashembullt e suksesit të tij kanë bërë që ai të fitojë besimin dhe mijëra njerëzve në mbarë botën. Mes tyre janë shumë aktorë, miliarderë, atletë profesionistë, autorë të famshëm dhe shumë njerëz të tjerë nga të gjitha sferat e jetës, të cilët nuk kanë mundur të shërohen derisa ai u ka ofruar njohuri nga Shpirti. Antoni gjithashtu është shndërruar në një burim të paçmueshëm ndihme për mjekët duke i ndihmuar ata që të zgjidhin rastet më të vështira.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania