Author Page

Antuan Grizman


ANTUAN GRIZMAN është ylli i futbollit trengjyrësh që prej hyrjes së tij të parë si sulmues në skuadrën e Francës në vitin 2014 dhe shpërthimeve të tij në Europianin e 2016-es ku u cilësua si golashënuesi më i mirë. Në serinë e tij të parë të" librave "Gol!" frymezuar nga jeta e tij, ai ndan ëndrrat dhe shpresat e tij si një lojtar i ri si dhe vlerat njerëzore e sportive.

View author books

All rights reserved. © 2015 Library Albania