Buy this product
700 Lekë

Arti i luftës ( Published by: in 2016 )


"Mendohuni mirё dhe me maturi para se tё bёni njё lёvizje" "Mosbёrja e gabimeve ёshtё ajo qё themelon sigurinё e fitores" "Nuk ekziston asnjё shembull i ndonjё shteti qё doli i fituar nga njё luftё qё zgjati shumё" "Tё filloni me brohoritje luftёn dhe mё pas tё trembeni nga fuqia e armikut , kjo tregon njё mungesё tё madhe informacionesh" "Zotёsia mё e madhe nё luftё ёshtё tё nёnshtrosh armikun pa luftuar" "Qёllimi i luftёs ёshtё paqja".

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-721-11-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 129 x 209 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania