titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Ky koleksion do t’u sjellë lexuesve të vegjël temat që u interesojnë dhe i befasojnë më shumë, përmes figuarave, tabelave, grafikëve dhe dokumenteve ndihmësit e tyre më të mëdhenj për mësim dhe argëtim.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Princeshat tepër magjepsëse argëtohen si ti me lojra e me numra. Lojëra vëzhgimi labirinte e ngjyrosje midis shumë të tjerave. Shijo nderkohë që mëson dhe vërteto zgjidhjet duke kthyer mbrapsht librin: nëse dëshiron të jesh një kandidate kokurente e vërtetë për mbretëreshë. Bëj siç bëjnë ato mos i shiko der në fund zgjidhjet!
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania