titleToAlt
Për herë të parë në shqip aventurat e Konan Barbarit, një prej heronjve më të famshëm e të dashur të letërsisë të aventurave fantastike. I rrëzuar nga froni i Akuilanias si rezultat i intrigave të një magjistari të sjellë sërish në jetë pasi kishte qenë për disa shekuj me radhë i vdekur, Konanit i duhet të gjejë xhevahirin e famshëm të njohur me emrin “Zemra e Ahrimanit”, që të mund të rifitojë mbretërinë e humbur dhe të mbetet gjallë.
Çmimi: 750 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania