Faqja e autorit

Delia Steinberg Guzman


Delia S. Guzman është Drejtuese e Organizmit Ndërkombëtar "Akropoli i Ri" që prej vitit 1991 dhe ka nxitur veprimin e këtij institucioni në fushën e Filozofisë, Kulturës dhe Vullnetarizmit, në më shumë se 60 shtete nga 5 kontinente. Shumë prej veprave të saj janë përkthyer në mbi 25 gjuhë të ndryshme. Ka botuar artikuj të shumtë në revista dhe gazeta në lidhje me tema mbi filozofinë, muzikën, historinë dhe kulturën në përgjithësi. Ka shkruar më shumë se tridhjetë libra dhe manuale mbi Filozofinë Praktike, Psikologjinë, Qytetërimet e Lashta, Astrologjinë, etj.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania