Faqja e autorit

Giuditta Campello


Giuditta Campello eshte nje shkrimtare italiane e librave per femije.
Pasioni i saj ka lindur ne femijerin e hershme kur gjyshja e saj i tregonte histori te cilat i shpikte vet dhe ajo bashke me motren e saj e degjonin me endje.
Talentin ne te shkruar e kultivoi nga deshira e madhe per te lexuar dhe per te shpikur histori dhe lojra per te luajtur me motren e saj.
Pasi u diplomua per Lettere Moderne all’Università Statale di Milano ajo nisi te shkruaj libra teper te suksesshem per femije .

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania