Faqja e autorit

Hillary Rodham Clinton


HILLARI RODHAM KLINTON eshte gruaja e pare e kandiduar per presidente nga nje parti e madhe politike ne Amerike. Ajo ka sherbyer si Sekretarja e 67 e Shtetit:
21 janar 2009 -1 shkurt 2013, pas pothuajse kater dekadash ne sherbim publik, si avokate, Zonje e Pare e vendit dhe Senatore. Ajo eshte bashkeshorte nene dhe gjyshe.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania