titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Ky udhëzues përmban biseda komunikuese në te gjithë aspektet e jetës dhe ka një fjalor mjaft të pasur teknik me rreth 6000 fjalë teknike në degët dhe profesionet më kryesore, si ekonomi, tregti, turizëm, mekanikë, mjekësi, sport, etj. Vijnë edhe shqiptimet e fjalëve.
Çmimi: 500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania