titleToAlt titleToAlt
Çmimi: 600 540 Lekë
titleToAlt
Në mes të kësaj qetësie, një bulkth i vogël ia nisi këngës me trishtim, aty afër. Lizuka mbajti vesh dhe dëgjoi me vëmendje. - Bukur këndon! - peshpëriti ajo. - Bukur, po nuk më lë të fle, - murmuriti Patrokli. - Nuk di përse s'po më ze gjumi. Këtu qenka shumë bukur, më pëlqen... S'e kisha parë ndonjëherë këtë korije. Tani e shoh se këtu qenka tamam si në ata pyjet e prrallave që më tregonte mëma ime... Bulkthi s'po dëgjohet më. Heshti. - Mirë bëri që heshti, - tha Patrokli i përgjumur.
Çmimi: 350 Lekë
titleToAlt titleToAlt
Njihuni me Zoen. Ajo ka plot arsye për të qenë e dëshpëruar: • Njerka e saj, Shejla, është kaq përtace sa i kërkon Zoes t'i fshijë edhe hundët. • Rrugaçja e shkollës, Tina Trotsi, ia bën jetën ferr për së gjalli, sidomos kur ia lëshon gëlbazën mu në kokë. • Por, mbi të gjitha, ai Bërti i poshtër ka plane të frikshme për miushin e saj. Nga autori i famshëm i "Gjyshja Gango" vjen një tjetër libër zbavitës, prekës dhe plot aksion: historia e një vajze të vogël që nuk heq dorë kurrë nga ëndrrat e saj, sado keq të venë punët. Megjithatë lidhni mirë rripat e sigurimit, sepse kësaj here qyteti ka një zuzar, Bërtin, tmerrësisht të keq dhe të paharrueshëm. "Qofte miu" do t'ju bëjë për vete. Keni për t'u dridhur keqas. Do t'i shfletoni faqet dhe humbisni krejt...
Çmimi: 900 810 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 850 Lekë
titleToAlt
Autori Odhise Grillo na sjell një libër me përralla për letërsinë për fëmijë të titulluar “Gabimet e Veshkaushit”. Në këtë libër do të gjeni: Gabimet e Veshkaushit, Pikaquku, Tri mrekullitë e flladit mëngjesor, Pipiruqi mëson shkronjat, Kurora me xixëllonja, Xhepi i kangureshës, Bijtë e patates, Shpella prej sheqeri, Rosaku i vogël pendartë etj.
Çmimi: 240 Lekë
titleToAlt
Megi i adhuron librat, ashtu si i ati, Moja. Asgjë nuk e bën më të lumtur se të jetojë e qetë në shtëpi, por një ditë, një i huaj troket në derë dhe përsëri, ashtu si dhe herë të tjera në të shkuarën, Moja fillon të paketojë plaçkat. Duhet t'ia mbathin, të fshihen. Por nga çfarë? Nga kush? Shpejt e fshehta do të zbulohet: Moja, zëri i të cilit ka aftësinë e jashtëzakonshme që të përhapë jetë në libra, një natë mizore guxoi të lexonte një libër të vjetër "Zemër si boja" ndërsa një zotëri i lig me zemër të zezë, Bricjapi, u çlirua nga litarët e fjalëve dhe u shfaq në sallon. Po në të njëjtin çast fatal, ndodhi edhe diçka tjetër më e rëndë: gruaja e Mosë u zhduk përgjithmonë mes faqeve të librit. Ndërkaq, Bricjapi i pamëshirshëm kërkon prej Mo Gjuhëzanës që t ia nënshtrojë dhuntinë e tij qëllimeve të veta djallëzore. Megi gjendet e përfshirë në një vorbull ndodhish, gjatë të cilave përfytyrimi shndërrohet në realitet...
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Te "Libri im i parë i lutjeve mëso dhe lexo "do të gjeni ide dhe sugjerime për ditë dhe situata të veçanta. Më së shumti, këto lutje do ta ndihmojnë një fëmijë të vogël të fillojë një bashkëbisedim jetëgjatë me Zotin.
Çmimi: 850 Lekë
titleToAlt
Përsëritje e thjeshtë e njohurive kryesore të programit: - 48 faqe me ushtrime dhe lojëra - Një histori me 6 episode - Përmbyllje (Provo vetë) - Mbi 40 figura me ngjitje.
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Përsëritje e thjeshtë e njohurive kryesore të programit: - 48 faqe me ushtrime dhe lojëra - Një histori me 6 episode - Përmbyllje (Provo vetë) - Mbi 40 figura me ngjitje.
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Përsëritje e thjeshtë e njohurive kryesore të programit: - 48 faqe me ushtrime dhe lojëra - Një histori me 6 episode - Përmbyllje (Provo vetë) - Mbi 40 figura me ngjitje.
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Përgatitu për të filluar kopshtin: -48 faqe me ushtrime dhe lojëra -Një histori me 6 episode -Përmbyllje (Provo vetë) -Mbi 40 figura me ngjitje.
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Me njohuritë bazë për lexuesit e vegjël dhe me më shumë se 700 fotografi dhe ilustrime,  Enciklopedia ime e parë është burim themelor për mendjet kureshtare të lexuesve të vegjël.nKy libër i mrekullueshëm mbështet me profesionalizëm të gjitha temat që zhvillohen në ciklin e ulët shkollor.
Çmimi: 1600 Lekë
titleToAlt
Enciklopedia e parë e lidhur me Internetin. Me fakte mahnitëse, me lojëra e veprimtari pa fund dhe me mbi 2.000 ilustrime të mrekullueshme.
Çmimi: 2500 Lekë
titleToAlt
Pyetje, përgjigje, fakte, rekorde, veprimtari, pyetësorë.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Zbuloni të fshehtat e shkencës me 101 eksperimente zbavitëse që mund t i realizoni edhe në kushtet e shtëpisë. Hyni në një botë magjike, ku do të mësoni duke u argëtuar.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Mësoni gjithçka për trupin e njerit nga koka te këmbët. Fakte, pyetësorë, veprimtari të ndryshme ju mësojnë, ju argëtojnë, ju nxisin kureshtjen dhe ju zgjerojnë njohuritë.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Përmbledhja më e plotë në shqip e fabulave të La Fontenit!Me ilustrimet e mrekullueshme dhe me shqipërimin e përkryer, të mahnitin me dinamikën, freskinë, satirën dhe vërtetësinë që karakterizon veprën e fabulistit gjenial.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Lexojuani princërve dhe princeshave tuaja para se të nisen për ndonjë udhëtim në vendet e ëndrrave përrallore.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Histori me zana e princesha, me aventura fantastike dhe vende magjike
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Mëso sa është ora me arushin Ted!
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Me këtë ditar të veçantë, të fshehtat e zemrës, miqësitë, dashuritë dhe sekretet tuaja do të zgjatin përjetësisht.
Çmimi: 500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania