Faqja e autorit

Shi Tiesheng


Shi Tiesheng [1951-2010], i lindur ne Pekin e filloi veprimtarine letrare ne vitin 1979. Krijimtaria e tij perfshin histori te shkurtra, novela, proza eseistike, skica dhe skenare.

Shiko librat e autorit

titleToAlt titleToAlt
Çmimi: 1400 1120 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania