Blije këtë produkt
550 Lekë
Të dashur klientë ju informojmë se shporta është momentalisht e çaktivizuar për shkak të disa përmirësimeve në sistem.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Si të gatuajmë ( Botuar nga: EDFA në 2011 )

Autori:  Evgjeni  Harizi

Në hartimin e këtij libri janë marrë parasysh: tradita popullore e të gatuarit, të dhënat e shkencës për nevojat që ka organizimi i njeriut për ushqim, rëndësia e produkteve ushqimore, përpunimi i ftohtë i produkteve etj. Në këtë botim është shtuar një kre; salcat dhe si nënkre; kërpurdhat, kërmijtë, ndërsa në krenët gjellë me peshk, gjellë me shpendë janë bërë përpunime. Janë shtuar dhe asortimnte të reja si dhe disa karakteristika. Ky botim i ri është pasuruar me mbi 200 asortimente.

Çmimi: 550 Lekë
Blije këtë produkt
550 Lekë
Të dashur klientë ju informojmë se shporta është momentalisht e çaktivizuar për shkak të disa përmirësimeve në sistem.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: EDFA (2011)
  • Botuar në: 2011
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-10: 99927-867-0-1
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 383
  • Përmasat e librit: 137 x 205 x 23 mm
  • Pesha: 365 g

Njihu me Autorin

Evgjeni  Harizi -

Evgjeni Harizi lindi në Pojan të Fierit më 1939. Studimet e larta i kreu pjesërisht në Rusi dhe më pas në Universitetin e Tiranës në vitin 1963 si Inxhiniere Teknologe e Ushqimit Social. Pas emërimit në Ndërmarrjen e Ushqimit Social në Tiranë, ku punoi disa vjet si teknologe vazhdoi si pedagoge në ...

Më shumë rreth autorit
 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania