Author Page

B.A.Paris


B.A. Paris është shkimtaria e bestseller-it Pas Dyerve të Mbyllura.
Ajo është rritur në Angli dhe më pas u zhvendos në Francë, ku kaloi disa vite duke punuar si financiere.Më pas mbaroi studimet si mesuese dhe hapti një shkollë për gjuhët e huaja bashkë me bashkëshortin e saj. Ajo akoma jeton në Francë dhe është nënë e 5 vajzave.

View author books

titleToAlt
Price: 1100 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania