Faqja e autorit

Besnik Mustafaj


Besnik Mustafaj lindi më 23 shtator të vitit 1958 në Bajram Curr. (Tropojë), është një politikan dhe shkrimtar i njohur shqiptar.Në Tiranë studioi gjuhën frënge në fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës.
Veprat e tij janë të botuara në shumë gjuhë si shqip, frëngjisht, anglisht, gjermanisht, italisht, greqisht etj... Ka fituar çmimin Mesdhetar për letërsi me librin e tij "Daullja prej letre" në 1998.

Motive të gëzuara (1978) [1]
Pragu i verës (1985) [1]
Fytyrë burri (1987) [1]
Bregu i lumit të kthjellët (1986) [1]
Vera pa kthim (1989) [1]
Shqipëria, midis krimeve dhe mirazheve
Nje sagë e vogël
Daullja prej letre
Ditari i një ambasadori në Paris
Boshi
Autoportret me teleskop
Bishti i kometës
Ëndrra e doktorit - 2016

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania