Buy this product
690 Lekë

Bomberi dhe lojtarët rezervë ( Published by: Argeta LMG in 2020 )

Translator:  Erion Kristo

Prej shumë kohësh ata kanë qenë lojtarë revervë dhe mezi presin rastin e duhur për të treguar se sa u vlen lëkura. Ata duan shpagim dhe duan t'u tregojnë të gjithëve se ngrohësit e stolit janë kampionë të vërtetë në fushë dhe në jetë.

Price: 690 Lekë
Buy this product
690 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928303332
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 142
  • Book dimensions: 140 x 205 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania