Buy this product
690 Lekë

Bommberi dhe lojtarët rezervë, Koha për gol ( Published by: Argeta LMG in 2019 )

Translator:  Erion Kristo

Prej shumë kohësh ata kanë qenë lojtarët rezervë dhe mezi presin rastin e duhur për të treguar sa u vlen lëkura. Ata duan shpagim dhe duan t’u tregojnë të gjithëve se Ngrohësit e stolit janë kampionë të vërtetë në fushë dhe në jetë.

Price: 690 Lekë
Buy this product
690 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 192 99 8
  • Format: Library Binding
  • Page nr.: 145
  • Book dimensions: 140 x 210 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania