Buy this product
400 Lekë

Letra në ishull ( Published by: Mediaprint in 2021 )


Kudo që hidhte sytë, shihte veç ujë. Nuk ia kishte idenë se ku ishte. I vetëm lundronte në detin pa anë e pa fund. E shqetësonte mendimi se mos ndoshta nuk do të mund të gjente asnjë anije pas tri ditësh, por përsëri i jepte vetes shpresë. Çfarë do të ndodhë me Aleksandron dhe udhëtimin që i ndryshoi jetën?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 08 457 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 77
  • Book dimensions: 145 x 210 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania