Buy this product
1200 Lekë

Zhuli ( Published by: Botart in 2021 )

Author:  David Walliams

Mirësevini në Ishullin e Lëmishtës Në këtë ishull të vogël banon një numër i madh njerëzish të rritur të tmerrshëm. Shkolla, parku, dyqani i lodrave dhe, madje, edhe makineta e akulloreve në këtë ishull drejtohen nga të rritur të shpifur: gjëja që u pëlqen atyre më shumë është t'ua nxijnë jetën fëmijëve. Personi më i neveritshëm nga të gjithë këta është pronarja e ishullit, teze Greta Kurnacja! Dikush duhet t'ua tregojë vendin atyre! Po kush mund të jetë aq guximtar?! Njihuni me Nedin, djalin e jashtëzakonshëm me një superfuqi krejt të veçantë. ZHULFUQINË!

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 341 16 7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 145 x 225 x 37 mm

More About the Author

David Walliams -

David Walliams është një fenomen në letërsinë për fëmijë. Deri më sot i janë shitur mbi 23 milionë libra dhe është përkthyer në mbi 53 gjuhë. Legjenda Tony Ross është botuar në të gjithë botën. Ai ka ilustruar mbi 20000 libra! Ky libër është bashkëpunimi i tetëmbëdhjetë i Davidit me ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania