Buy this product
650 Lekë

Billi dhe përbinëshat e vegjël ( Published by: Mediaprint in 2021 )


Billi është në telashe me një djalë në shkollë, që e ngacmon shumë... Për më tepër, përbindëshat e vegjël duan të shkojnë në shkollë bashkë me Billin. Ai nuk do. Por ndoshta, me këta përbindësha vërdallë, gjërat do të shkojnë më mirë sesa kujton Billi.

Price: 650 Lekë
Buy this product
650 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928084699
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 75
  • Book dimensions: 145 x 215 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania