Buy this product
600 Lekë

Bëmat e Estes dhe Kokosë - Ditari i Estes ( Published by: Albas in 2021 )

Author:  Natasha Poroçani

Nëse je duke lexuar faqen e fundit të këtij libri. kjo do të thotë që tashmë ti je njohur me Bëmat e Estes dhe Kokosë. Pra,ti e di që Bëmat e Estes dhe Kokosë është një seri librash me rrëfime nga jeta e përditshme e tre fëmijëve të vegjël,që jetojnë në një shtëpi rozë.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928356307
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 80
  • Book dimensions: 140 x 200 x 5 mm

More About the Author

Natasha Poroçani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania