Buy this product
800 Lekë

Faqja e fundit ( Published by: Albas in 2021 )


Melsi, gazetar dhe shkrimtar shqiptar qe jeton ne Greqi prej njëzet vjetësh, kthehet me ngut në vendlindje, pasi merr vesh vdekjen enigmatike të të atit në Shangai. Për njëzet e pesë ditë ai përballet me burokracitë rraskapitëse të shtetit shqiptar për të sjellë trupin e pajetë të të atit në" Tiranë. Në shtepinë atërore, rrethuar nga orendi që i duken si fantazma te heshtura, Melsi nis të rrëmojë në kujtimet e fëmijerisë. Papritur, mes tyre ai gjen një fletore shënimesh, që e çon në një zbulim tronditës për të atin dhe familjen e tij. Përmes personazheve që mbartin brenda tyre sekrete te dhembshme dhe tragjeditë e shekullit XX, Kapllani rindërton historinë e një familjeje që fsheh origjinën e saj. Ai rrëfen historitë e një babai dhe të birit, që iu mbijetojnë regjimeve mizore dhe një epoke të trazuar falë pasionit dhe dashurisë për librat dhe gjuhët.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928356482
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 138
  • Book dimensions: 145 x 207 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania