Buy this product
1000 Lekë

Gatuaj dhe shijo ( Published by: Dituria in 2011 )

Author:  Benedetta Parodi
Translator:  Dojna Nasi

Të gatuash nuk do të thotë vetëm të përgatisësh pjata të shijshme, por edhe të jesh e zonja të gjesh gjithmonë menynë më të përshtatshme për rastin a ngjarjen dhe sidomos të përshtatshme për kuletën. Receta për të gjithë, të shëndetshme, ekonomike, por me kujdes ndaj shëndetit dhe parave që duhen shpenzuar.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2011)
  • Published in: 2011
  • ISBN-13: 978-9928-103-17-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 254
  • Book dimensions: 140 x 208 x 17 mm

More About the Author

Benedetta Parodi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania