Buy this product
1000 Lekë

Mirë se erdhët në kuzhinën time ( Published by: Dituria in 2012 )

Author:  Benedetta Parodi
Translator:  Dojna Nasi

“Mirë se erdhët në kuzhinën time”, një libër recetash i shkruar si ditar e që lexohet si roman. Në këtë libër do provoni kënaqësitë e shijes sipas stinëve e duke zgjedhur, falë këshillave të autores gatesat më të përshtatshme për çdo ditë të vitit: nxitëse dhe gjallëruese në pranverë, të lehta e freskuese në verë, oreksndjellëse e të shijshme në vjeshtë dhe plot kalori dhe energjike në dimër do të gjeni 225 receta krejtësisht të reja e me rezultat të sigurt, të ndara sipas muajve.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-9928-103-44-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 245
  • Book dimensions: 140 x 210 x 15 mm

More About the Author

Benedetta Parodi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania