Buy this product
650 Lekë

Viti '93 ( Published by: Dituria in 1999 )

Author:  Viktor Hygo
Translator:  Misto Treska

Kryevepra e fundit në prozë e këtij autori të shquar, i kushtohet temës së revolucionit francez. Në një sfond të pasur historik me ngjarje dinamike e intensive, Hygoi paraqet madhështinë e gjithçkaje që ndodh në Francën e asaj kohe. Romani shquhet për karakterin epik të tregimit, episodet dramatike dhe figurat, që vizatohen të gjitha si hallka të veçanta të epopesë së madhe të revolucionit dhe që mishërojnë idenë e autorit në gjerësinë dhe thellësinë e saj.

Price: 650 Lekë
Buy this product
650 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (1999)
  • Published in: 1999
  • ISBN-10: 99927-31-48-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 140 x 207 x 20 mm

More About the Author

Viktor Hygo -

Victor Marie Hugo (shqiptimi: Viktor Hygo) lindi në Besançon më 26 shkurt të vitit 1802, ishte një dramaturg, poet dhe shkrimtar francez, i konsideruar si babai i Romantizmit si dhe një figurë dominuese në letërsinë franceze të shekullit XIX. Hygoi lindi ne Bezanson te Frances me 26 shkurt 1802 ai vdiq ne ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania