Buy this product
700 Lekë

Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh ( Published by: Botime Pegi in 2010 )

Author:  Dale Carnegie
Translator:  Pranvera Xhelo

“Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh”, trajton emocione dhe ide shumë të vlefshme. Ky libër është tërheqës për t'u lexuar dhe i thjeshtë për t'u zbatuar. Le t'ju ndryshojë dhe t'ju përmirësojë edhe ju. Nuk keni pse të jetoni me shqetësimin dhe ankthin që ju pengon të bëni një jetë të plotë, aktive dhe të lumtur!

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-58-51-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 382
  • Book dimensions: 140 x 210 x 30 mm

More About the Author

Dale Carnegie -

All rights reserved. © 2015 Library Albania