Buy this product
800 Lekë

Të rendësh pas telasheve ( Published by: Botimet Morava in 2011 )

Translator:  Lira Sejdini Vaid

Takoni njëmbëdhjetëvjeçaren, Flavia, kimisten e ardhshme të tërhequr nga helmet. Është vera e vitit 1950 dhe disa ngjarje të pashpjegueshme kanë ngërthyer Bakshoun, rezidencën e kalbur angleze, që familja e Flavias e quan shtëpi. Një zog i ngordhur gjendet në pragun e derës së shtëpisë me një pullë poste të vendosur çuditërisht në sqepin e tij. Disa orë më vonë, Flavia gjen një burrë të shtrirë në ngastrën me kastravecë dhe e sheh tek jep frymën e fundit. Për Flavian, e cila është edhe e tronditur edhe e ngazëllyer, jeta fillon të lëvizë kur vrasja vjen në Bakshou. “Do të doja të thosha që isha e frikësuar, por nuk isha. Krejt e kundërta. Kjo ishte ku e ku gjëja më interesante që më kishte ndodhur ndonjëherë në jetë”.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-26-94-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 340
  • Book dimensions: 138 x 206 x 24 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania