Buy this product
250 Lekë

Robinson Kruzo ( Published by: in 2007 )

Author:  Daniel Defo

"Kishin kaluar plot 23 vjet që nga ardhja në ishull. Sikur të më thonin se do të jetoja 23 vjet i vetëm në një ishull, do ta kisha përqeshur, por isha mësuar shumë me jetën këtu. Kisha mësuar duke e jetuar se ç'mund të arrijë dhe jetojë një njeri i vetëm. Sikur mos të kisha frikë nga kanibalët, mund të jetoja në ishull deri në fund të jetës sime, i qetë dhe i lumtur."- Robinson Kruzo.

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 975-266-519-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 74
  • Book dimensions: 128 x 200 x 6 mm

More About the Author

Daniel Defo -

All rights reserved. © 2015 Library Albania