Buy this product
700 Lekë

Gol !Goditje dënimi dhe goditje tradhëtare Vëllimi 1 ( Published by: Botart in 2019 )


Toni Grizi ëndërron të jetë pjesë e skuadrës së të rinjve kampionë që stërvit babai i tij. Për fat të mirë apo të keq, sulmuesi kryesor i skuadrës është lënduar gjatë pushimeve dhe duhet gjetur një zëvendësues sa më shpejt. Edhe pse babai i tij, Grizli, nuk është dakord dhe gjithë të tjerët mendojnë se ai është shumë i vogël dhe i brishte... Toni do të bëjë gjithçka për t'u futur në klubin e ëndrrave të tij. Këshilla ime: « Bëje jetën tënde ëndërr dhe ëndrrën realitet» Shprehje nga libri "Princi i vogël" i Saint-Exupery.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-286-18-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 160
  • Book dimensions: 140 x 206 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania