Buy this product
700 Lekë

Bisedë në absurd ( Published by: Ombra GVG in 2020 )


Dy sy që e shohin botën ndryshe nga miliona sy të tjerë, dy veshë që i dëgjojnë zërat e botës, ndryshe nga miliona veshë, një zemër që, ndryshe nga shumë zemra të tjera, rreh me ritmin e kësaj bote, me ecjen e hapave njerëzore dhe, njëherësh, me shpejtë sinë e trupave kozmikë. Një shpirt që jeton çdo çast me poezinë. Një fytyrë që ngryset nga dhimbjet e planetit më shumë se nga shqetësimet e trupit të saj, natyrisht don që të shfaqet ndryshe para gjindjes. - DEMIR GJERGJI

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 86 268 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 100
  • Book dimensions: 142 x 220 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania