Buy this product
600 Lekë

Ylber ndjesish ( Published by: Neraida in 2020 )

Author:  Grup autoresh

“Në këtë përmbledhje poetike mendova të sjell në shqip shtatë autorë: Maram Al Masri, Siri (Francë), Jorgos Hronas (Greqi), Gema Bocardo Clavijo (Spanjë), Duska Vrhovac (Serbi), Julijana Velichkovska (Maqedonia e Veriut), Nansi Daneli (Greqi) dhe Zdravka Sheiretova (Българи). Për ngjyrat, stilin, motivet dhe veçoritë që ka poezia e secilit autor veç e veç, po edhe e marrë së bashku, përmbledhjen poetike mendova ta titulloja Ylber ndjesish. Me pasionin për përkthimin, jam përpjekur që këto ngjyra poetike t'i sjell në ngjyrat dhe tingëllimën e bukur të gjuhës shqipe. Shpresoj që shijet estetike që ndihen në gjuhët origjinale të këtyre poezive l'i kem përcjellë po aq natyrshëm edhe në gjuhën tonë.” –Përkthyesi Dashamir Malo

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Neraida (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 227 51 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 102
  • Book dimensions: 137 x 220 x 10 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania