titleToAlt
Përmbytja është një nga tri romanet historike që përbejnë trilogjinë madhështore të Henryk Sienkiewicz kushtuar Polonisë: Me zjarr e hekur, Përmbytja, Vollodijovski. Ai pasqyron anën tragjike të jetës gjatë një prej periudhave më të trazuara dhe më të turbullta në gjithë historinë e Polonisë, e cila jepet përmes intrigash politike, rivalitetesh mes armiqve të saj, betejash, sulmesh, kurthesh, përmbytjesh, zjarresh... Aty gjendet gjithçka. Absolutisht gjithçka, madje edhe një nyjëtim i fortë dashurie...
Price: 1800 Lekë
titleToAlt
Përmbytja është një nga tri romanet historike që përbejnë trilogjinë madhështore të Henryk Sienkiewicz kushtuar Polonisë: Me zjarr e hekur, Përmbytja, Vollodijovski. Ai pasqyron anën tragjike të jetës gjatë një prej periudhave më të trazuara dhe më të turbullta në gjithë historinë e Polonisë, e cila jepet përmes intrigash politike, rivalitetesh mes armiqve të saj, betejash, sulmesh, kurthesh, përmbytjesh, zjarresh... Aty gjendet gjithçka. Absolutisht gjithçka, madje edhe një nyjëtim i fortë dashurie...
Price: 1800 Lekë
titleToAlt
Panda Kaloni një ditë të këndshme në park, teksa panda dhe miqtë e saj luajnë, argëtohen dhe gëzojnë.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Është koha e shfaqjes! Tani duhet të bëheni stiliste balerinash me këtë libër veshjesh me figura ngjitëse balerinash yll të bukura.
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Tenenmbule 2021
Ja Rimor, kjo është/forma e një planeti. As e sheshtë, as katrore, as trekëndore. Ne nuk i zbuluam dimensionet tona. Ndenjëm der në pikën që kafsha jonë ndihej e qetë".
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 250 Lekë
titleToAlt
Price: 100 Lekë
titleToAlt
Kodramel 2021
Price: 500 Lekë
titleToAlt
A e kishte gjetur Qeni - njeri ndihmësin Perrr - fekt?
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Telash i dyfishtë për qenin - njeri!
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? Atëherë shfletoni këtë libër me histori magjepsëse, plot me piktura tërheqëse dhe gjëra emocionuese.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort qenushëve? Atëherë shfletoni këtë libër me histori magjepsëse, plot me piktura tërhqëse dhe gjëra emocionuese.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Sot është festa e qenushit. Takohuni me të gjithë miqtë e tij, teksa dëfrejnë së bashku. Shtypni hundët e tyre dhe dëgjoni 8 tinguj fantastikë.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Një histori dashurie për Krishtlindje nga mjeshtri i romaneve për festat e fundvitit, Richard Paul Evans.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
....E ndjeja që po flisnin për mua, por nuk po kuptoja dot asgjë. Renda me vrap, mora një laps e një fletë të bardhë dhe fillova të shkarravis për të kaluar aty gjithçka që unë ndjeja brenda vetes time. Shkarravisja e mbyllja veshët që të mos dëgjoja më asgjë nga të bërtiturat e zhurmat që po më vinin nga salloni...
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Rrëfenja e lepurushit Piter Rrëfenja e lepurushit Benjamin Rrëfenja e lepurushëve Bishtfshesë Rrëfenja e Zotit Skilak
Price: 1300 Lekë
titleToAlt
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Price: 100 Lekë
titleToAlt
Price: 450 Lekë
titleToAlt
Price: 400 Lekë
 
All rights reserved. © 2015 Library Albania