Buy this product
1000 Lekë

Branko Merxhani: Vepra ( Published by: Plejad in 2003 )


Ky libër, një përmbledhje artikujsh të shkruar për një periudhë 10-të vjeçare në shtypin e kohës, përbën paraqitjen më të plotë të bërë ndonjëherë për aktivitetin e këtij autori, të konsideruar tashmë si ylli I gazetarisë dhe mendimit shqiptar të viteve 30-të.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2003)
  • Published in: 2003
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-846-7-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 504
  • Book dimensions: 145 x 206 x 32 mm

More About the Author

Ndriçim Kulla -

Ndriçim Kulla studiues dhe krijues shqiptar. Është lindur në Delvinë. Ka mbaruar shkollën e lartë, Universitetin e Tiranës (dega gjuhë letërsi shqipe). Ka ushtruar profesione të ndryshme, punëtor në minierën e Valiasit në Tiranē rreth shtatē vjet me radhë, mësues në shkollën e mesme të ...

More about the author

Aurel Plasari -

All rights reserved. © 2015 Library Albania