Buy this product
500 Lekë

Dhëmbët e mëdhenj të gomarit Ziko ( Published by: in 2018 )


Edi Gogu ka lindur në Tiranë në vitin 1975. E rritur nën magjepsjen e rrëfimeve të gjyshërve pasionin e saj për të shkruar tregime për fëmije filloi ta ushtronte duke hedhur në letër disa nga historitë që u rrëfente fëmijëve të saj, para gjumit. Madje disa nga historitë ata i kanë “thurur” së bashku. Ajo beson se një fëmijë që lexon jeton njëkohësisht mes së vërtetës dhe magjikes. Edi jeton e lumtur në fshat me bashkëshortin dhe tre fëmijët e saj.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-216-35-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 60
  • Book dimensions: 200 x 205 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania