Faqja e autorit

Diana Jaka


Diana Jaka u lind më 01.07.1996 në qytetin e Mirditës. Kreu studimet bachelor në degën e gjuhë - letërsisë spanjolle ne Universitetin e Tiranës, dhe më vonë u diplomua në komunikim turistik dhe ndërkulturor pranë të njëjtin fakultet.
Aktualisht punon në librari "Albania" në Tiranë.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania