Buy this product
1500 Lekë

Dieta?! Jo vetëm... ( Published by: Mediaprint in 2014 )


Jetojmë në një kohë ku ushqimi është shumë i rëndësishëm dhe e gjithë qënia e jonë është e lidhur ngushtësisht me të. Një kujdes mjaft i madh vazhdimisht i është kushtuar shkencave të mirëfillta mjekësore si: biokimisë, farmakologjisë, fiziologjisë, etj., duke anashkaluar atë shkencë që ka lidhje të drejtpërdrejtë me qënien tonë siç është shkenca e ushqyerjes. Mjaft sënundje të shekullit lidhen drejtpërdrejt me këtë shkencë siç është: mbipesha dhe obeziteti, sëmundjet e sistemit kardiovaskular, diabeti i tipit 2, disa lloje kanceresh, madje edhe imazhi jonë që lidhet me mirëqenien e lëkurës, fytyrës, flokëve, thonjve. Për një mirëqenie të organizmit tonë organizmit tonë, një ushqyerje korrekte do të ishte alternativa më e mirë për t’u ndjerë plot me energji, i fortë për nga sistemi imunitar, i qeshur dhe plot vitalitet si dhe për të pasur një formë të shkëlqyer trupore.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2014)
  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-08-145-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 258
  • Book dimensions: 168 x 237 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania