Buy this product
700 Lekë

Ditari i Gregut #9, Çomëni në shtëpi ( Published by: Ideart in 2019 )

Translator:  Artan Miraka

Një udhëtim me familjen mendohet si një ngjarje shumë dëfryese... me përjashtim të rastit kur je me Heflët. Udhëtimi nis plot premtime, pastaj papritmas merr ca kthesa të gabuara. Banjat e stacioneve të benzines, pulëbardhat e lajthitura dhe një derrkuc i arratisur -nuk janë ideja e Gregut për t'ia kaluar bukur. Por edhe udhëtimi më i keq mund të kthehet në një aventurë -dhe pikërisht këtë Heflët s'kanë për ta harruar Lehtë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-272-33-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 136 x 205 x 26 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania