Faqja e autorit

Elvis Hoxha


lindur në Tiranë, më 9 janar 1972.
I diplomuar në Kimi në Universitetin e Tiranës në vitin 1995.
Në vitin 2000 diplomohet në Université Paris-8 në filozofi.
Në vitin 2001 kryen masterin po aty. Në kuadrin e doktoraturës jep leksione për tre vjet në Univerisité Paris-8 në epistemologji dhe estetikë.
Më pas punon në Tiranë, në Universitetin shtetëror në filozofi, ndërsa prej 6 vjetësh është pedagog pranë Akademisë së Filmit Marubi në lëndën e filozofisë dhe estetikës.
Është përkthyes i disa teksteve esetiko-politikë.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania