Faqja e autorit

Ferzan Ozpetek


FERZAN OZPETEK-u, regjisor dhe skenarist, ka lindur në Stamboll, por jeton në Romë që prej vitit 1976. E ka nisur karrierën kinematografike në vitin 1997 dhe ka një krijimtari të begatë në këtë fushë të artit, madje është edhe fitues i disa çmimeve. Në vitin 2013 botoi romanin bestseller "Stambolli i kuq", ndërsa në vitin 2015 romanin "Je jeta ime".
.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania