Buy this product
1890 Lekë

Jeta ime ( Published by: Dudaj in 2005 )

Author:  Bill Clinton
Translator:  Pranvera Xhelo

Price: 1890 Lekë
Buy this product
1890 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2005)
  • Published in: 2005
  • ISBN-10: 99943-33-26-7
  • Page nr.: 816
  • Book dimensions: 160 x 235 x 32 mm

More About the Author

Bill Clinton -

BILL CLINTON është zgjedhur president i Shteteve të Bashkuara prej vitin 1992 deri në vitin 2001. Pasi la Shtëpinë e Bardhë, ai themeloi "Fondacionin Clinton", i cili ndihmon në përmirësimin e shëndetit global, në rritjen e mundësive të vajzave dhe grave, në reduktimin e obezitetit të fëmijëve dhe ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania