Faqja e autorit

Josefine Klougart


Josefine Klougart konsiderohet një ndër shkrimtaret më të mira bashkëkohore të Danimarkës. Është e para autore daneze dy nga tre librat e parë të së cilës janë propozuar për Çmimin Letrar të Këshillit Nordik (Nordic Council Uterature Price) dhe është krahasuar me Joan Didion, Anne Carson dhe Virginia Woolf.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania