Buy this product
600 Lekë

Jung një hyrje e shkurtër ( Published by: Ideart in )

Translator:  Erion Kristo

Marrëdhënia me Frojdin dhe kontrasti mes psikologjive të tyre përbën një sfond tërheqës në këtë libër të vogël por autoritar e mbi të gjitha shumë i lexueshëm

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart ()
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-43-55-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 192
  • Book dimensions: 135 x 205 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania