Buy this product
700 Lekë

Këmbëzbathur nëpër hënë ( Published by: Dudaj in 2015 )

Author:  Geverina Muzhaqi
Translator:  Pranvera Xhelo

Krijimtaria e përmbledhur në këtë vëllim na kujton edhe një herë se me të njëjtët elemente, që fillojnë me ajrin, vazhdojnë me dritën, me dëlirësinë, delikatesën dhe larminë e pasur të ndjenjave njerëzore, madje me të njëjtat tema, siç janë dashuria apo vdekja, poezia mund të krijohet nga e para, pa rënë në plagjiaturë dhe përsëritje, duke sjellë në jetën e artit dhe në kantatën poetike të shekujve një tingull të ri e të padëgjuar, si vetë zëri i poetes dhe romancieres që i ka hedhur në letër.-Preç Zogaj.  Geverina shkruan me frymën e guximit të munguar te femra shqiptare. Nuk e kam fjalën për guximin për t'u shprehur,por për guximin për ta jetuar ndjenjën.-Albatros Rexhaj.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-420-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 132
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm

More About the Author

Geverina Muzhaqi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania