Faqja e autorit

Lauren Groff


Lauren Groff lindi në vitin 1978 në Kuperstoun, Nju-Jork. Ajo jeton në Florida dhe ka dy fëmijë. Është autore e romaneve Krijesat e tmerrshme të Temptonit (shumë i vlerësuar nga Stephen King) dhe Arkadia.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania