Faqja e autorit

Libby Scott


Libby Scott është një shkrimtare e re autike që jeton në Mbretërinë e Bashkuar me familjen e saj. Që kur eseja e saj "Jeta e një Perfeksionisti" doli virale në internet, ajo është bërë pwrkrahwse dhe advokate e autizmit, duke folur për përvojën e saj në konferenca dhe intervista.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania