titleToAlt
Histori të këndshme plot dhembshuri e dashuri për të kënaqur vogëlushët para gjumit dhe për tua bërë ëndrrat më të bukura.
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Shëët! Të gjitha kafshët ia kanë marrë me gjumë e po flenë në fermë. Të gjitha vërtet?
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Një mëngjes, porsa çeli sytë, Iriq vogëlushi vuri re se gjithçka ishte mbuluar me qilimin e bardhë e të trashë të dëborës. "Obobo", klithi, "e gjora miushe do të jetë bllokuar!" E kështu, pa u menduar gjatë, doli sakaq e shkoi për ta shpëtuar.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër...Preke hundën e qenushit, fërkoje bishtin e miushit, ledhatoje maçokun lozonjar dhe zogun pushverdhë, Ndiej sa i butë është barku i arushit, gudulise majmunkën dhe dëgjo fjalët e tyre.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Iriq vogëlushi priste me padurim ta festonte Vitin e Ri tok me miqtë e tij. Po kush i hëngri biskotat që zbukuronin bredhin? Po kapuçi i Iriqit, ku u zhduk? Si e festoi natën e Vitit të Ri iriq vogëlushi dhe miqtë e tij?
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Miushi i vogël ka dëshirë që për Krishtlindje të bëjë një miush prej dëbore. Por nuk ka aq borë sa duhet! Kështu, miushi, iriq vogëlushi dhe miqtë e tyre nisen për gjueti dëbore. Në kthim, ata e ndajnë dëborën e mbledhur me miqtë e pyllit. A do të mbetet mjaft dëborë për të plotësuar dëshirën e miushit të vogël...?
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Para se t'i vini në gjumë vogëlushët ose dhe thjesht e vetëm për t'u kënaqur, lexojuni këto përralla të bukura klasike. Do ta shihni sa mirë do të ndihen!
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Shëët! Të gjitha kafshët ia kanë marrë me gjumë e po flenë në pyll. Të gjitha vërtet? Vogëlushët u bëjnë bisht dhe prindërit as që i vënë re. Ata nuk i zë gjumi menjëherë. Po mirë, çfarë bëjnë atëherë?
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Përrallat më të bukura me princesha, me mbretër e mbretëresha, me kështjella dhe magjistarë...
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Pyetje - përgjigje - fakte - rekorde - veprimtari pyetësorë. Pamjet mahnitëse dhe shpjegimet e qarta u japin përgjigje të gjitha pyetjeve që bëjnë fëmijët rreth trupit të njeriut.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Eksploroni botën e mahnitshme të shkencës, nga atomet dhe molekulat, deri te qoshet e largëta të hapësirës kozmike.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Ky libër ju mëson se si ta shkëputni dalëngadalë foshnjën nga gjiri ose nga biberoni duke përdorur receta, gatime e grafikë të hollësishëm qysh nga dita e parë kur fëmija fillon ushqimin. Përmban mbi 800 receta dhe ide te vyera, që dëftojnë se si mund ta shkëputni foshnjën nga gjiri ose nga biberoni, duke i dhëne ushqime qe t'i hajë me dorën e vet.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 monedha
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Veprimtaritë e thjeshta e të lezetshme i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhen më të zhdërvjellët e më krijues.
Çmimi: 100 Lekë
titleToAlt
Ky cikël tregimesh fantastike është pjesë e një trilogjie narrative që zë fill me "Përralla shqiptare 100+1 natë", vijon me "Erotikoni e Satirikoni"dhe përmbyllet me "Fajin ma ka gjuha", që lexuesi e merr për herë të parë në duar. E vërteta është se të tre këta libra mund të lexohen e shijohen edhe veç e veç, ashtu siç murid të këqyrësh e ngazëllehesh me fragmentet e një afresku, por vetëm duke i lëçitur në tërësi, ti, i dashur lexues, mund të provosh atë ndjenjë të rrallë që e përjetojnë vetëm ata, të cilëve u jepet rasti të shikojnë bukurinë e papërsëritsrjme që përmbledh një afresk në krejt tërësinë dhe përplotërinë e vet. Virgjil Muçi.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Për veprën "Marksi në Soho": A nuk ju ka shkuar mendja: pse duhet të më shpallin të vdekur herë pas here? Kjo monodramë e mprehtë dhe e hollë, kjo "dramë me historinë", fillon me një marrëveshje mes Karl Marksit dhe autoriteteve të jetës pas vdekjes. Kështu, Marksi fitoi të drejtën që të zbriste në Tokë për të pastruar emrin e vet. Mirëpo, pas një gabimi burokratik, Marksin e çojnë në Sohon e Nju-Jorkut, jo në lagjen e mykur të Londrës së dikurshme. Zinn-i na njeh me bashkëshorten e Marksit, Xhenin, me fëmijët e tij, me anarkistin Mikhail Bakunin, si dhe përmend e flet për personazhe të tjera të kohës. Marksi në Soho është një hyrje e shkëlqyer në jetën e Marksit, në analizën e shoqërisë sipas këndvështrimit të tij, si dhe në pasionin e tij për ndryshime rrënjësore. Po ashtu, Zinn-i na dëften sa të lidhura janë idetë e Marksit me realitetin e botës së sotshme.
Çmimi: 500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania