titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Katër vjet ikën shpejt. Në fron me përtesë banketin shtrojnë. Kur të hipësh, do qash, thonë, Eja, ulu në avion! Simonë!
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Dyzet plus...Digjej nata dhe ajri mes buzëve, Veç heshtja hynte nga dritaret e hapura Ti nuk erdhe e as zërin s'ma dërgove, Të vetme më le, në shtegun pa dritë e pa ëndrra.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
-"O Zot, sa të mençura që janë! -tha ai me vete. -A e ndjejnë njerëzit nepërmjet tyre jehonën e kohëve të lashta... zërin e largët që vjen si një oshtimë dhe si një trashëgim i vyer për kohet moderne?" Ai e dinte fare mirë se kjo kafshë nuk ishte e aftë të artikulonte asnjë fjalë, asnjë zë. Po njerëzit... që dita ditës kënaqeshin me qënien e tyre, a mund t'i kuptonin ato, edhe pse në përpjekjet e pareshtura që shpërthenin me fuqinë e tyre te brendshme, ato dukej sikur u përgjëroheshin t'i kthenin tek ajo botë nga ku i kishin rrëmbyer?!
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Dublin në ditët tona. Fransis and Bobi, dikur të dashura, tashmë janë thjesht shoqe të ngushta, studente që aspirojnë të bëhen shkrimtare, të bëra të njohura për shfaqjet, në të cilat lexojnë poezitë e tyre. Në një prej këtyre shfaqjeve ato njihen me Melisën, një fotografe profesioniste më e madhe në moshë, e martuar me Nikun, një aktor. Në takimet mes tyre ato diskutojnë per botën, për jetën e tyre, kritikojnë kapitalizmin e fenë, njëlloj siç bënin dikur personazhet e Xhojsit. E kështu nis një histori miqësie, por në te njëjtën kohë, dhe një histori dashurie, që në një farë mënyre ua përshtjellon jetën të katërve, kur Fransis bie marrëzisht në dashuri me Nikun, duke rrezikuar befas të gjithë ekuilibrin e miqësisë së tyre.
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër botohen për herë të parë: - Kujtimet e Sadik Premtes, shkruar në Francë. - Autokritika e Neki Ymerit - Vangjos, shkruar gjatë arrestit në Mallkastër. - Kujtime të luftëtareve antifashiste. - Lista emrëore, biografike, e 166 anëtareve të* Grupit Komunist të "Të" Rinjeve", shumica e tyre, të vrarë në prita, të pushkatuar, apo të burgosur.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Paketa gjuha shqipe dhe kultura shqiptare I përmban: librin e nxënësit, fletoren e punës, fjalorin me figura, antologjinë me pjesë të zgjedhura shko dallëndyshe. Librin e mësuesit dhe librin digjital mund t'i gjeni online.
Çmimi: 1690 Lekë
titleToAlt
Messi tashmë është kthyer në një legjendë. Ka që e krahasojnë me Mozartin, të tjerë me Pikason, por sidoqoftë, askush se vë në dyshim se Lionel Messi është një nga futbollistët më të mirë në historinë e futbollit.
Çmimi: 750 Lekë
titleToAlt
«Vajza pa fytyrë më ka mbajtur me frymën pezull nga fillimi në fund». Michael Connelly Asnjë shkak të arsyeshëm, asnjë armë krimi. Rasti ideal për ta perfshirë Herri Holin në një hetim me zhvillime të papritura.
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Histori të këndshme plot dhembshuri e dashuri për të kënaqur vogëlushët para gjumit dhe për tua bërë ëndrrat më të bukura.
Çmimi: 1100 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania