titleToAlt
Pas të vërtetës, o njeri/gjithë jetën kot mos u mund!/ Ne marrin frymë nga dashuritë dhe në fund vdesim po nga to...
Çmimi: 800 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania