titleToAlt
Teuta Vodo adresses an interesting analysis of historical, statical and interview evidence which uncovers a complex phenomenon involving factors such as low levels of rural education, invocation of customary norms in place of state law, land appropriation, and an initially lenient reponse by judiciary. This highlights that the way forward may lie in strengthening trust in the state, and its social norms and institutions, involving education and effective goverment.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Teuta Vodo adreson fenomenin e gjakmarrjes përmes një analize historike, statistikore dhe intervistuese duke zbuluar një fenomen kompleks që përfshin qasjet fillestare të gjyqësorit ndaj gjakmarrjes. Kjo tregon se forcimi i besimit tek institucionet dhe një qeverisjeje efektive për të formuar shtetin e së drejtës.
Çmimi: 1200 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania