Buy this product
1200 Lekë

Marrëdhëniet shqiptaro-amerikane: Një historik gjithëpërfshirës ( Published by: Plejad in 2016 )

Author:  Ndriçim Kulla

Ky libër nuk është mjaltë e sheqer,por ka edhe shumë vërejtje për amerikanët,si edhe për shqiptarët , në marrëdheniet e dyanshme.Autori ka shkruar si shqiptar,kur është fjala për të shprehur mirënjohjen ndaj SHBA ,por ka bërë përpjekje që të shkruajë i distancuar dhe pa emocione,kur është fjala për të analizuar marrëdhëniet shqiptaro-amerikane si studiues

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-183-25-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 306
  • Book dimensions: 144 x 209 x 24 mm

More About the Author

Ndriçim Kulla -

Ndriçim Kulla studiues dhe krijues shqiptar. Është lindur në Delvinë. Ka mbaruar shkollën e lartë, Universitetin e Tiranës (dega gjuhë letërsi shqipe). Ka ushtruar profesione të ndryshme, punëtor në minierën e Valiasit në Tiranē rreth shtatē vjet me radhë, mësues në shkollën e mesme të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania